Medewerker Logistiek & CS
Hijs jouw logistieke & CS carrière naar een volgend niveau. Letterlijk! Lankhorst Touwfabrieken is wereldwijd een toonaangevende leverancier van synthetische touw, heavy lift slings, staalkabel en hardware voor de maritieme en offshore industrie. Voor de afdeling logistiek & CS van Lankhorst Touwfabrieken Dordrecht zoeken wij een
 

Medewerker Logistiek & CS - Dordrecht – Fulltime (=36 uur)

 
Wat ga je doen?
Gaaf, deze levering staat weer! Zojuist heb je met onze transporteur afgestemd dat een binnenlandse levering van synthetisch touw naar de haven van Rotterdam definitief op tijd wordt geleverd. Het schip dat deze touwen nodig heeft, ligt voor 12 uur in de haven… het is altijd weer een mooi samenspel om te zorgen dat we in deze 12 uur op tijd het touw geleverd krijgen. Nu aan de slag met een levering naar Dubai. Eerst maar eens nogmaals verder verdiepen wat de regels zijn voor het transport van onze touwoplossingen naar dit land…
 
Bovenstaand is een voorbeeld van waar wij ons mee bezig houden op de Logistieke & Customer Service afdeling. Van binnenlandse levering van touwen aan bijvoorbeeld cruiseschepen, tot aan het leveren van kabels aan grote baggerschepen ergens op de wereld, onze afdeling zorgt er samen met ons netwerk aan transporteurs voor dat onze producten er komen. Jij zorgt hierbij voor de juiste en tijdige administratieve handelingen, papieren en documenten die passen bij onze producten en leveringen. Ook stem jij zowel intern met onze sales/productie afdeling als extern met onze samenwerkingspartners af wanneer wat geleverd kan worden onder welke voorwaarden. 
 
Heeft de klant hierbij vragen over een incorrecte levering of eventuele klachten over een bepaald soort product? Jij vangt dit als eerste op, behandeld de klacht of zorgt ervoor dat de juiste mensen intern benaderd worden om een dergelijke vraag of klacht af te handelen. Ook heb je lichte receptie taken, bijvoorbeeld het begeleiden van binnenkomende transporteurs die onze producten komen ophalen. Kortom, een brede Logistieke & Customer Service functie in het hart van de Maritieme en Offshore industrie!  
 
Als Medewerker Logistiek & CS: herken jij jezelf in het volgende profiel?
  • Je hebt ten minste een MBO werk- en denkniveau. 
  • Relevante werkervaring op bijvoorbeeld het gebied van Export van producten en douanedocumentatie is zeker gewenst. Wij zijn daarnaast met name op zoek naar de juiste logistieke en klantgerichte houding en nieuwsgierigheid. Wij beseffen ons namelijk dat wij in een specialistische industrie zitten met onze eigen ontwikkelde producten. Wij gaan hierom graag met jou aan de slag om jouw expertise in te kunnen zetten en tegelijkertijd je mee te nemen in onze wereld van touwoplossingen.
  • Een dynamische wereld waar je op alle niveaus gaat communiceren zowel intern als extern vraagt om een persoon die zich hierin thuis voelt. Flexibiliteit, accuraatheid en het correct zelfstandig opvolgen van afspraken vormt de basis waarop wij met elkaar zullen werken. 
  • Een goed gevoel voor humor… Zonder dollen, we zijn een hecht team en werken hard, maar vinden het ook zeker belangrijk om tijd te hebben voor elkaar.
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Over Lankhorst Touwfabrieken
Zo veel meer dan touw! Wij zijn Lankhorst Touwfabrieken. Deskundig door innovatie en ruim 200 jaar vakmanschap, betrouwbaar door te doen wat we zeggen, zorgzaam door talent samen te brengen en te streven naar een wereld waarin onze producten een duurzaam leven krijgen. Van het aanmeren en slepen van schepen, het zorgen voor de toekomstige energievoorziening wegens het mogelijk maken van windmolens op zee tot het voeden van de wereld met behulp van onze netten, wij zorgen wereldwijd voor de juiste hoogontwikkelde en duurzame oplossing. 
 
Dit doe je niet alleen, maar samen met jouw trotse vakkundige collega’s in Nederland, en velen daarbuiten!
 
Wat kan jij verder van Lankhorst Touwfabrieken verwachten? 

Naast een trotse werkgever met een duurzame missie, bieden wij het volgende:
  • Arbeidsvoorwaarden/pensioenregeling volgens MITT CAO
  • Werkweek van 36 uur
  • Een salaris in beginsel tussen de € 2700 en € 3400. Ben jij al meer senior qua ervaring en salaris? Ook dan staan wij zeker open voor een gesprek!
  • Een internationale en dynamische omgeving, maar tegelijkertijd met een informeel karakter lokaal op ons binnenkort gerenoveerde kantoor in Dordrecht. 
  • Mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte cursussen of trainingen: Laat ons gerust weten waarin jij denkt dat het handig is om een opleiding in te volgen.
Enthousiast? Stuur ons je CV samen met een motivatiebrief via mihv@lankhorstropes.com. Even geen actueel cv bij de hand of mogelijkheid om nu direct een motivatie te schrijven? Stuur dan jouw contactgegevens op de mail en wij bellen jou! 
 
Als je nog vragen hebt over de vacature neem dan contact op met Martine in ‘t Veld, Manager Logistiek & CS, T. 06 55226203.
Bezig met laden